3D Chili

Contact

Ai vreo întrebare - sună-ne sau scrie-ne

Contact

Formular de contact

Întrebări frecvente

Cum pot plăti pentru produs?

Ai 7 forme de plată la alegere.

Plată online – dacă alegi această formă de plată, vei fi redirecționat către site-ul payu.pl unde poți efectua un transfer online.
bănci

Plată prin card de plată - acceptăm cardurile VISA, Maestro și MasterCard..
cardurile de plată

PayPal – în acest caz plătiți pentru achiziții utilizând un cont activ în PayPal.
paypal

Transfer bancar tradițional – după selectarea acestei opțiuni, vei primi un formular de transfer de la noi, pe care îl poți imprima și apoi poți plăti în bancă sau la oficiul poștal.
bănci

Blik - aplicația mobilă a băncii tale, banca trebuie să suporte plățile BLIK

Transfer SEPA internațional - dacă alegi această formă de plată, veți fi redirecționat către site-ul băncii

La livrare - vei plăti furnizorului pentru livrare la ridicarea coletului.
GLS

Cum pot alge forma de livrare?

Expediem produsele noastre prin curier.
GLS

Coletul intern și coletul intern cu plata la livrare - este GRATUIT și plătești numai pentru produsele comandate. Adică, dacă cumperi pachetul 3D Chili Intense Turbo+, plătești doar prețul acestuia! Nici un leu în plus!

Termenele de procesare a comenzii:

  • Dacă plasezi o comandă azi până la ora 8:00 - va fi procesată în aceeași zi, adică astăzi!
  • Dacă plasezi o comandă azi după ora 8:00 - aceasta va fi procesată mâine (comenzile plasate vineri după 11:00 vor fi procesate luni)!
Produsele pe care vreau să le cumpăr sunt sigure?
Certificates Certificates

Eficiența 3D CHILI este confirmată de mii de femei din toată Europa.

Pentru siguranța și încrederea clientelor din România 3D CHILI a fost supus procedurii oficiale de notificare la autoritățile românești, obținând cu succes avizul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA București) – Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (SNPMAPS).

IBA București a decis că 3D CHILI poate fi comercializat și utilizat în România, conform prevederilor legale în vigoare.

Alătură-te miilor de femei care deja s-au convins de eficiența 3D CHILI și au slăbit.

VEZI CERTIFICATUL
Certificates Hamilton Poland Ltd.

Certificat de calitate a produsului final
Seria/Data valabilității: 229213/12.2015

VEZI CERTIFICATUL

Certificat de calitate a produsului final
Seria/Data ważności: 032214/03.2016

VEZI CERTIFICATUL
Pot cumpăra produse dacă locuiesc în străinătate?

Desigur! Produsele noastre ajung la toată lumea. Tot ce trebuie să faceți este să marcați opțiunea de livrare internațională când cumpărați și să plătiți suplimentar pentru transport.

În ce constă Sistemul 3D Chili Turbo și 3D Chili Turbo+?

Sistemul 3D chili Turbo este o suplimentare intensă destinată persoanelor care doresc să piardă mai rapid kilogramele în plus, precum și pentru cei care trebuie să slăbească mai mult. Tratamentul lunar constă în administrarea unei doze duble de Capsule de Slăbire (de 3 ori pe zi câte 2 capsule).

Sistemul 3D Chili Turbo+ este o cură de slăbite de două luni. În prima lună utilizezi o doză dublă de Capsule de Slăbire (de 3 ori pe zi câte 2 capsule), obținând un efect rapid al pierderii în greutate și apoi în luna următoare iei o doză normală (de 3 ori pe zi câte 1 capsulă) pentru a stabiliza efectele obținute. Datorită acestui lucru te vei proteja împotriva efectului yo-yo.

Există posibilitatea de returnare a produselor?

Ai dreptul să te retragi din contract pentru achiziționarea de bunuri pe site-ul 3Dchili.ro fără a da un motiv în termen de 14 zile de la data livrării.

Tot ce trebuie sa faci este sa depui o declarație scrisă de retragere din contract cu numele, prenumele, adresa și numărul contului la care vom expedia banii prin transfer bancar.

Returnarea produselor poate avea loc numai atunci când produsul nu a fost deteriorat sau distrus - este în ambalajul original și nu prezintă semne de utilizare. Garantăm returnarea valorii produsului. Banii o să-i primești prin transfer în contul bancar indicat. În cazul de mai sus, cheltuielile legate de expedierea bunurilor nu sunt rambursabile.

Care sunt condițiile de depunere a reclamației?

Dacă la primirea coletului constați că bunurile primite au defecte fizice, au fost deteriorate în timpul livrării sau sunt incompatibile cu comanda, contactează-ne imediat!

Depunerea unei reclamații trebuie să conțină datele Cumpărătorului, o indicație a obiectului reclamației și domeniului de aplicare a reclamației. Decizia de rambursare va fi luată în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea notificării complete.

Capsulele de slăbire sunt sănătoase? Care este compoziția lor?
Skład kapsułek

Capsulele de slăbire constau numai din ingrediente naturale. Sunt sănătoase și stimulează în mod natural corpul tău.